ПАВЛЕВСКИ ГРУП е дружество с богат опит в сферата на строителството на територията на южна, западна и югозападна Република България, специализирано в проектирането и изграждането на съвременни жилищни сгради и хотели, характеризиращи се с високо качество на строителство и модерен дизайн. Фирмата е с повече от 20 години стаж в сферата на недвижимите имоти- в изкупуването на парцели на обезщетение, строителство на жилищни сгради, хотели, както и в продажбата на недвижими имоти.
Екипът ни е прецизно подбран, състои се от хора- професионалисти в своята област, високо креативни и достатъчно ентусиазирани, за да отговорят подобаващо и в най-висока степен на нуждите и изискванията на нашите клиенти, по отношение на качество, визия за проектите и сигурност по отношение на изпълнението им.
Ние не строим просто сгради, ние строим Вашият ДОМ със стил, носещ уют, комфорт и спокойствие. Ние строим Вашата крепост- мястото където ще можете да релаксирате от сивото ежедневие, в което да сбъдвате мечтите си и да се радвате на любимите си хора.